Over ons

Rhapsody:

Ontstaan vanuit de alom bekende muziekhandel "Technical" is Rhapsody-muziekcentrum voor vele muziekliefhebbers al meer dan 40 jaar een begrip in de wijde omgeving van Veenendaal. Waar vroeger het orgel een prominente plaats in de winkel innam, heeft de piano deze rol de laatste jaren langzaam overgenomen.

Assortiment:

Rhapsody-muziekcentrum heeft naast orgels en piano's een uitgebreid assortiment van gitaren, bassen en versterkers. Ook drums, conga's djembe's, keyboards, mixers en effecten ontbreken niet.

Nieuwsgierig?  

Laat uw gezicht even zien in onze winkel en probeer direct uw favoriete instrument uit. Mocht er nog iets ontbreken, laat het ons weten, dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Betrokken en realistisch:

Weet u niet precies welk instrument het beste voor u is? Bent u pas net begonnen en weet u eigenlijk niet zeker of muziek iets voor u is? Of heeft u juist jarenlange ervaring en bent u op zoek naar een uniek instrument?

Door onze jarenlange ervaring voelen wij precies aan wat muziekanten willen. En dat is dan ook de kern van onze behandeling. Rhapsody-muziekcentrum helpt u bij uw keuze met een advies op maat. Op basis van uw persoonlijke situatie zoeken wij het instrument dat het beste bij u past. U komt dan ook nooit bedrogen uit. Waarom? Simpelweg omdat wij graag willen dat u tevreden de deur uit gaat. Daarom geven wij een realistisch advies. En blijven wij ook na de koop helpen met advies en onderhoud.

Servicepakket:

Rhapsody-muziekcentrum heeft een uitgebreid pakket aan servicediensten. Daar heeft u recht op.
Wij laten u natuurlijk niet in de kou staan wanneer er iets mankeert met uw aankoop.
U kunt bij ons terecht voor het stemmen van uw instrument.
Maar ook de huur van diverse instrumenten en apparatuur behoort tot de mogelijkheden.
Verder heeft Rhapsody-muziekcentrum ook haar eigen muziekschool.
Hier kunt u tegen een gunstig tarief lessen volgen in een instrument naar keuze.