Muziekwinkel

Rhapsody

Rhapsody muziekcentrum is ontstaan vanuit de, in de regio bekende, muziekhandel Technical. Het bedrijf, gevestigd in Veenendaal, voorziet al ruim 40 jaar muziekliefhebbers van instrumenten, randapparatuur en accessoires op het gebied van muziek.

Vakkundig advies

De winkel, gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 2-4 te Veenendaal, verkoopt een groot aantal muziekinstrumenten. Klanten uit Veenendaal, Ede, Wageningen en omgeving, weten de winkel al enkele jaren te vinden voor vakkundig advies en een groot assortiment aan instrumenten. Van gitaren tot blokfluiten en van piano's tot drumstellen, Rhapsody-muziekcentrum heeft het in huis.

Assortiment

Al ruim 40 jaar voorziet Rhapsody-muziekcentrum haar klanten van een groot assortiment instrumenten, randapparatuur en accessoires. Naast een groot assortiment in onze winkel, bieden wij ook een groot assortiment aan via onze webshop. Bij ons kunt u terrecht voor:

Bent u opzoek naar een muziekinstrument, maar weet u niet goed welk instrument het beste bij uw wensen past? In onze winkel kunt u terecht voor advies op maat.

Wilt u meer informatie over Rhapsody-muziekcentrum, neem dan contact met ons op.
 

Contact

Rhapsody-muziekcentrum
Prins Bernhardlaan 2-4
3901 CC Veenendaal
T 0318 - 511322
M info@rhapsodymuziekcentrum.nl